torsdag 7. mars 2019

Dongeri og broderier

Det har blitt noen timer på syrommet denne uka også og det har gått i redesign. Jeg synes gjenbruk er morsomt, i tillegg til at det er bra for miljøet. Tekstilindustrien er en miljø-versting og det er bra for alt som kan brukes på nytt eller brukes lenge.
Og redesign av gamle tekstiler er en garanti for at hvert produkt blir unikt. Jeg kan lage noe som ligner en gang til, men ikke helt likt. Denne uka har det blitt en løper og ei veske som jeg er veldig fornøyd med. og ei toalettmappe som jeg ikke er riktig så fornøyd med...


Løper 109 x 41 cm
Her er alt bortsett fra bordvatten (som du ikke ser) gjenbruk, dongeri, broderier og mellomverk, og bakside og lukkekant er fra et gammelt overlaken som har mista mellomverket sitt tidligere.
Pris 500,-

Ei pute i klostersøm, en bit av en solid gardin og reimer fra ei veske som ikke finnes lenger, ble ny veske. Den har glidelås øverst, bomullsfor, en glidelåslomme og ei mobillomme innvendig.
Pris 500,-

Veska har også ei utvendig lomme på baksida. Det er det samme gardinstoffet, bare lagt motsatt veg. 


Til slutt den jeg ikke ble så fornøyd med, men jeg lærer av mine feil...


Ei enkel toalettmappe, fora med lite brukt dusjforheng fra et hotell. Den ble litt "slamset" og kunne trengt et stivere lag mellom ytterstoff og fôr.
Derfor koster den bare 120,-


3 kommentarer:

  1. Så flott redesign! Likte løperen ekstra godt! :-)

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett