søndag 24. februar 2019

Redesign - unik (strikke)veske

Etter all denne jersey-sømmen, fikk jeg et akutt behov for å være litt kreativ, så jeg dukka ned i skuffen med gamle broderier og andre håndarbeidsskatter. Der fant jeg en klokkestreng i klostersøm som jeg likte fargene på. 
Jeg har lenge tenkt at jeg skulle prøve å lage håndarbeidsveske (eller hva man vil bruke den til) med glidelåslukning, så da ble det veske. Den ble romslig og den er helt unik. Jeg kan jo lage flere som likner, men ingen som er helt lik.

Klokkestrenger er jo lange og smale, så denne går fra toppen, rundt hele og opp igjen, dvs at bortsett fra glidelåslomma på den ene sida er den lik på begge sider.
Denne kan du få kjøpt. Pris 500,-

Veska ble romslig og stor, så her har du plass til f.eks. et stort strikketøy.
Jeg tenkte det kunne være moro med en liten kontrast til det sirlige broderiet, så ei lita lomme på den ene sida fikk en nokså grov glidelås utapå, altså ikke sydd inn som man vanligvis gjør det. Det var kanskje morsomt, men jeg er ikke helt sikker, så den er med på å holde prisen såpass lav.


Glidelåslukning i toppen.

Jeg fant jo mer moro i den skuffen, så et av de prosjektene som skal få modnes litt i hodet mens jeg er på vinterferie i Bergen, er dette lille åkleet. 

 Jeg funderer f.eks på om det kan bli rygg på ei jakke. Og i så fall hva slags jakke. Eller om det skal bli noe helt annet...

Og kan det f.eks kombineres med dette stoffet? Det er også gjenbruksstoff, i nøyaktig samme farge som den den blekeste gule, og det grønne mønsteret er helt likt den grønne bunnfargen i broderiet.
Nå ligger det på syrommet og godgjør seg litt mer for hver gang jeg ser på det.

Forslag anyone?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar