mandag 26. mars 2012

Skatter fra naboens kjeller - del 2

Denne uka blir det nok ikke så mye mer tid ved symaskina - ser at det er en del annet som skal gjøres også. Blant annet har jeg et stort utleiehus som må klargjøres før påskegjestene kommer. I fryseren er det snart tomt for brød og i morgen har jeg samla opp et uttall ting som skal utrettes med det samme jeg er på farten.

Men i dag ble det bærenett - skikkelige solide. Sånne som man kan bære bøker i hvis man vil. Både det blomstermønstrede stoffet og det ensfarga svarte har fått nytt liv etter at de ble redda ut fra naboens kjeller, vaska og lufta. Det blomstrete har nok vært et skjørt en gang, før det ble spretta opp - sikkert for å bli til noe det aldri ble. Eller for å skifte størrelse, hva vet jeg?


Ganske spenstig stoff da :-) Må ha vært litt av et syn som skjørt!
Dette har fått ensfarga svart innside og bakside på hankene.


Mens dette fikk litt mønsterstoff og litt ensfarga. Gøy når ikke alle er like - og da får man brukt flere biter også :-)
Pris på bærenetta er 150,-/stk.Til slutt fikk den ene veska fra forrige innlegg ny hank fordi jeg ikke var fornøyd med den første. Nå ble det skulderreim og den ble mye nettere.
Prisen er fortsatt 250,-.

2 kommentarer:

 1. Stili :) Du e kjempeflink !!
  Klem Anita

  SvarSlett
 2. Takk :-)
  Traff Laila for et par uker siden og vi kom i snakk om at det kunne være moro å ha felles stand i Gamlebyen ei helg utpå våren. Det er jo forsåvidt voldsomt for meg å dra så langt for det, men her er det ikke så mange sånne muligheter... Si fra hvis dere gjør noe sånt da. Kjedelig å reise dit aleine.
  Ha ei flott uke!

  SvarSlett