fredag 23. mars 2012

Skatter fra naboens kjeller - del 1

Jeg har lovet å vise fram hva som kommer ut av alt det rare jeg dro med meg fra naboens kjeller. I dag har det blitt to vesker som garantert vil vekke en smule oppsikt. Dette er ikke noe for dem som gjerne vil forsvinne i mengden ;-)
På den annen side - det er så lettvint å gå i en butikk (på salg?) og kjøpe noe som er til forveksling likt alle andres. Og for å få plass til det må kanskje noe annet kastes. Alternativt kan det gamle leveres på nærmeste bruktbutikk hvor det er stor sjanse for at du fåt med deg noe helt annet hjem - noe du aldri hadde tenkt på...
Jeg synes det er en morsom utfordring å få noe ut av det som ikke er noenting, det er morsomt å lage noe det ikke finnes maken til og det er tilfredsstillende å kunne gjenbruke en bitte liten dråpe av det store søppelberget. Eller 'redesign' heter det vel nå for tiden?


Den første er laget av en dongerikjole med knapping foran. Knappinga ble beholdt til åpning og toppen av veska ble dermed litt skrå. Det fantastiske orange-blomstrete stoffet med pompongene er kjøkkengardinkappe fra 70-tallet med buet kant.


På baksiden ble det lomme med glidelås av det samme gardinstoffet.
Pris: 250,-


Her ble den andre gardinkappa (2 vinduer må vite) kombinert med litt av en pepitarutete kjole. Den har fått bambushåndtak og gullhjerte på magen.

På baksida går buen naturlig nok den andre vegen...
Pris: 200,-

2 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg på svaneromantikk-puta mi.
  Var bare sååå flott for da kom jeg inn på denna inspirerende bloggen din :) Spesielt denna veska med hjerte på var lekker. Me like !!! Redesign er gøy!
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Takk skal du ha! Det var hyggelig! Jeg har i grunnen begynt med redesign i først nå i år. Tidligere har det stort sett gått i tradisjonell lappeteknikk, så komplimenter fra en som er så garva er kjekt å få!
  Hekta meg på bloggen din for å fortsette å følge med på hva du gjør ;-)
  Mange gode hilsner fra Cathrine :-))

  SvarSlett