tirsdag 3. januar 2012

Nytt år - nye muligheter!

Nå har jeg bestemt meg for å bli min egen sjef og drive med det jeg kan og synes er gøy. I første omgang er planen å sy og male til Rørosmartna'n i februar der jeg skal stå på stand sammen med Tufsingdalen Husflidslag.
Etter Martna'n har jeg en plan om å starte nettbutikk, så nå synes jeg at jeg har mye spennende i vente i det nye året.
I dag har jeg gått løs på en bunke dongeribukser i ymse utgaver for å se hva jeg kan få ut av dem. Gjenbruk kan være moro :-) Stilblanding også. Det første ble to skjørt som får bli med på lasset. Jeg har ikke mye erfaring med å sy klær, men liker å prøve noe nytt. Så gjenstår det å se om flere synes dette er morsomt.

4 kommentarer:

 1. Hei og gratulerer med ny blogg !!!
  Skjørta blei jo riktig søt !
  Så spennende for deg å få bli med på Rørosmartnan :) skulle mer enn gjerne vært der en tur å sett på alt det flotte som er til salgs der !! Ønsker deg lykke til med alle prosjektene !!
  og legger meg til som følger :)

  Klem Anita

  SvarSlett
 2. Takk, Anita!
  Har vært med på Rørosmartna'n i mange år, men med litt varierende varemengde. Det er veldig artig :-)
  Dere kan jo ta vinterferie i Tylldalen og ta en tur da. Trivelig sjøl om en ikke er selger det.
  Cathrine

  SvarSlett
 3. SÅ stilig. Gratulerer, Cathrine! Artig å gjøre noe sånnt. Trur jeg da, som aldri har prøvd. Men det øverste skjørtet er knallfint. Lurer på om ikke symaskina mi burde prøve seg på noe sånnt... Om det skulle dukke opp noen ledige tider en eller annen gang :). Liker navnet veldig så godt. Det passer :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny giv Engrosa! Etter hvert blir det da Engrosa Engros ;-)

  SvarSlett