mandag 22. januar 2018

Det gikk bare 40 år...

På 70-tallet kjøpte mamma ny symaskin, gikk på sykurs (mens vi huserte aleine hjemme...) og sydde klær til oss jentene og litt til seg sjøl. Det var nok vi som ble prioritert og noen prosjekter til mamma sjøl, ble nok med ambisjonen.
Bl.a. kjøpte ho 3 m mørkebrun speilfløyel av meget god kvalitet som nok skulle bli skjørt og jakke til kontorbruk, eller noe sånt. Det ble liggende hos henne i 20 år før ho kom til meg med det og lurte på om jeg kunne gjøre meg nytte av det. "Jada" svarte jeg. Så ble det liggende i 20 år til, men nå er det blitt lang jakke til meg.


Perfekt ble den ikke og jeg gjorde noe veldig rart med lommene, men litt lærte jeg vel underveis og den er helt brukbar. 


Ganske kult med sånn alvehette, synes jeg

2 kommentarer:

  1. Ja, sånn kan det lett gå at stoffer blir liggende. Jeg gav nettopp videre flere gamle stoff som jeg fikk for fem år siden av en kusine som hadde hatt de liggende i 35 år, siden onklene mine sluttet av stoffbutikk i 1978. Nå er jeg spent på om de blir brukt av min svigerdatter. Uansett: Superflott jakke du har laget, og hetta gjorde susen! :-)

    SvarSlett
  2. Greit å høre at vi er flere ;-)
    Tusen takk, tror jeg blir glad i den, men det er ikke vinterjakke på mine kanter, så den henger bare i skapet foreløpig.

    SvarSlett