onsdag 19. september 2012

Det ble en lang sommerferie fra blogginga...

3. mai står det på siste blogginnlegg fra meg. Det var da forferdelig lenge siden... Og hva har jeg drevet med hele denne tida da?

Jeg har vært på Hedmarktoppen folkehøgskole og henta eldstesønnen som var ferdig der midt i mai. Det var en sorgens affære med mye snørr og tårer.

Vi arrangerte St.Hansfeiring ved Narsjøens bredd med notdrag, friluftsgudstjeneste, salg av røkt sik, grillmat, hjembrygd øl og kaker og med dans og bål til slutt.

Jeg har vært på ferie med min kjære - bare han og jeg for aller første gang noensinne. Og det var kanskje på tide siden vi avslutta ferien med å feire sølvbryllup. Turen gikk til Kroatia og frister til gjentakelse.

Fra Jelsa på øya Hvar utenfor Split
Leier man en liten båt, kan man finne sin egen lille bukt for dagen

Liten kirke i vannkanten

Ikke spesielt frodig på Hvar, men disse blomstene var overalt
Vi har vært på sommerstevne på Hedmarktoppen og fått påfyll, truffet gamle kjente og hilst på noen nye, men det regna så fælt at det ble dårlig med bilder av den flotte utsikten.
Vi har hatt besøk, Thomas og "ungene" har hjulpet til med pappas seterhus på østsida av Narsjøen, vi har arrangert gatefest på Røros og familiedag på Narbuvoll - og sånn gikk nu dagan...

Og vi har vært på setra i Galådalen. Først nesten hele familien og deretter bare jeg. Malt litt har jeg også gjort... Og Thomas fikk rydda en del og fora og lista kjøkkenvinduene. Så det går sakte, men sikkert framover.
Thomas, Sara og Gaute bygde grill

Den "nye" bokhylla fra finn.no som var syrebeisa, har fått maling på seg :-)

De grønne loppis-stolene er blitt grå

Og jeg har kjørt eldstemann og flyttelasset hans til Bergen der han skal studere filmproduksjon i 2 år. Det ble ei hel uke på Vestlandet for min del. 3 dager som turist i Bergen, 1 dag hos min barndomsvenninne, Bodil, som jeg ikke hadde sett på 27 år og 2 dager hos min kusine Rønnaug som jeg ikke hadde sett siden ho gifta seg på Voss for 16 år siden. Snakk om å få utbytte av turen :-)!

Og nå har jeg så smått begynt å produsere litt igjen, men det kan jeg komme tilbake til en annen dag :-).

Ha en fortreffelig høst alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Velkommen tilbake til bloggverdenen. Klem Grethe Ps. Du har nå rukket mye på den stunden. Jeg kom vist aldri lenger enn rett ned i gata og til høyre.......

    SvarSlett
  2. Men du er vel opptatt med maling og interiør både her og der hele tida. Blir helt matt jeg...;-)

    SvarSlett